OPENINGSTIJDEN:
Maandag: Gesloten | Dinsdag: 11:00-2:00 | Woensdag: 11:00-2:00  Donderdag: 11:00-2:00 | Vrijdag: 11:00-3:00 | Zaterdag: 11:00-3:00  Zondag: 11:00-2:00

DE BOCK IS LOS!!!

Texels Bock, een prijswinnend herfstbier! NU BIJ BALU VAN DE TAP!!

Wanneer de dagen korter worden en de bomen kleuren naar rood en goud, dan verheugt zich iedere liefhebber: het is weer tijd voor Bock. Dit bockbier is al veelvuldig onderscheiden als het lekkerste en beste van Nederland. Ongefilterd herfstbier dat zijn diepe robijnrode kleur en karamelachtige smaak dankt aan geroosterd gerstemout. Een klein beetje gist onderin de fles zorgt voor een rijk en romig mondgevoel. We gunnen ons Bock bovendien langdurig de tijd om te rijpen in volkomen rust. Wat de smaak nog intenser maakt.

Kom dus snel naar Balu en geniet van deze robijn onder de bockbieren!

Menukaart

Sinds kort ook lekker een hapje eten bij Balu!
Neem snel een kijkje in onze nieuwe menukaart!

Foto's

Als er evenementen zijn geweest komt onze fotograaf ook altijd even langs. Benieuwd? Bekijk hier de foto's van Grand café Balu. 

Speciaalbieren

Wij hebben een ruim assortiment aan speciaalbieren beschikbaar. Bekijk hier onze kaart.


Contact

Neem contact op met Grand café Balu in Castricum voor algemene vragen, vragen naar mogelijkheden voor feesten enz.

Grand café Balu

Kom gewoon eens gezellig langs bij Grand café Balu in Castricum. Een ruime keuze aan (speciaal) bier, cocktails, gin-tonics en natuurlijk wijn. Ook bieden wij sinds kort lunch en diner aan! Benieuwd? Meld je aan op onze facebookpagina en blijf op de hoogte!